Training Business Etiquette

Cunoasterea etichetei in business este vitala in zilele noastre. Globalizarea presupune interactiunea angajatilor din tari, regiuni si culturi diferite.
Cum putem facilita interactiunea dintre oameni intr-un mediu de business multicultural? Prin intelegerea etichetei si protocolului in business. Codul “nescris” al etichetei in mediul profesional poate ajuta la inchieierea unor deal-uri, poate duce la un nivel mai redus de stres si poate creste productivitatea prin creearea unor legaturi mai stranse intre partenerii de afaceri.

Angajatii care sustin trainingurile de eticheta in business pot face diferenta intre un mediu de lucru confortabil si unul tensionat chiar si intre un deal incheiat cu succes si unul care a esuat.
Acest training va invata participantii toate dimensiuniile etichetei in business, la masa, eticheta in comunicare, eticheta in conversatiile telefonice, eticheta la intalniri, eticheta in calatorii, eticheta in comunicarea scrisa, eticheta la petrecerile cocktail, eticheta in vestimentatie. Acest curs este destinat angajatilor care isi doresc sa-si imbunatateasca imaginea profesionala.

CURSUL DE BUSINESS ETIQUETTE VA:
• Defini comportamentul profesional si standardele pentru imagine si atitudine in mediul de business.
• Explica stilurile de comunicare si modalitatea in care va puteti adapta la acestea.
• Pregati participantii pentru o serie de situatii de business: intalniri de networking, intalniri de business, intalniri de afaceri la masa si multe altele.
• Explica in detalii toate regulile de eticheta la masa.
OBIECTIVELE TRAINING-ULUI:
La finalul acestui training, participantii vor:
• Sti cum sa-si creeze un stil vestimentar office care sa li se potriveasca
• Sti cum sa se prezinte pe sine, cum sa prezinte alte persoane si cum sa intretina o conversatie cu un client sau un coleg de alta nationalitate.
• Sti cum sa se comporte in cadrul unei cine de afaceri
• Invata cum sa realizeze un plan de actiune pentru a-si imbunatatii imaginea profesionala.