Image Makeover

Cand vei afla cat esti TU de speciala,
vei putea sa te imbraci pentru succes, in fiecare zi.

Cand faci o schimbare de imagine de fapt iti schimbi viata, pentru ca schimbi modul în care te simți. Stima ta de sine creste atunci cand arati bine.

93% din prima impresie se formeaza pornind de la modul in care arata o persoana si doar 7% din ce spune.
Poti avea o imagine atat de dinamica si convingatoare incat atunci cand intri intr-o camera toata lumea va dori sa stie cine esti si ce faci. Insa pentru acest lucru ai nevoie de un specialist cu experienta.
O consultatie completa de imagine cu stilistul personal, Marilena Petrache, va include analiza de culoare, stiluri vestimentare potrivite pentru tine si sfaturi de make-up. La finalul consultatiei vei dobandi cunostintele necesare si increderea de a-ti crea propriul stil vestimentar, de a face cumparaturi istete si vei incepe sa-ti construiesti o garderoba de care sa te bucuri in fiecare zi.

CUM FUNCTIONEAZA ACEST SERVICIU

Serviciul Image Makeover combina trei elemente de baza pentru a-ti oferi o schimbare completa de imagine. Consultantul de imagine Marilena Petrache iti va oferi toate sfaturile de care ai nevoie pentru a alege cromatica care ti se potriveste la haine si make-up, vei intelege care este forma corpului tau si vei afla cum sa faci cumparaturi care sa se potriveasca cu personalitatea ta.

SERVICIUL DE IMAGE MAKEOVER INCLUDE:

  • Colour Consultation – veti descoperi ce nuante se potrivesc culorii tale naturale si vei afla cum sa le porti.
  • Style Consultation – iti vor fi prezentate stilurile care se potrivesc formei corpului tau si gusturile tale personale precum si modul in care le poti combina.
  • Lectii de Makeup – vei descoperi care sunt culorile care ti se potrivesc cel mai bine, vei primi sfaturi cu privire la aplicarea machiajului precum si trucuri pentru ca acesta sa dureze cat mai mult.