Despre mine

Array

Marilena Petrache este consultant de imagine de 10 ani. Serviciile oferite de Marilena: Image Consultancy, Business Etiquette trainer si Personal Shopper se ridica la standarde internationale prin studiile acreditate ale Scolii de Fashion „Accademia  dell Lusso” din Milano, Academia de consultanti de imagine „Color me beautiful” din Londra si Institutul Diplomatic Roman, cursurile de protocol si eticheta.

Toate studiile sale si-au adus contributia in sfera profesionala, determinand-o sa se dedice artei comunicarii, echilibrului si frumusetii.
Marilena considera ca desi nu poti CONTROLA ce gandesc altii, poti INFLUENTA modul in care esti perceput, creandu-ti o imagine potrivita stilului si personalitatii tale. Educatia, inteligenta si experienta nu vorbesc de la sine atat timp cat nu le oferi un „ambalaj” corespunzator, adica imaginea ta. Oglinda nu iti spune totul, insa consultantul de imagine Marilena Petrache o va face.

Printre clientii Marilenei Petrache, se numara: Teo Trandafir, Banca Mondiala, Farexim, Miss Sixty, RBS, Alpha Bank, ABN-AMBRO, EximBank, Tommy Hilfiger, Asociatia Consultantilor Financiari Armasu si multi altii.